za 22 maart 2025
16:30
iii workspace
Willem Dreespark 312 Netherlands

Voor dit programma is ‘interdisciplinair’ een toepasselijk codewoord. Composer-in-residence Myrto Nizami presenteert in de studio van iii haar nieuwste voorstudie voor het muziektheaterwerk waaraan ze tijdens haar tweejarige verblijf in Den Haag werkt. Myrto werkt in deze performance samen met geluidstechnicus Siavash Jafari en visueel kunstenaar Luca Tornato Serafini, die beide veel ervaring hebben met interdisciplinaire podiumkunst. Met licht, video en spatialisatie geven zij de themas van identiteit en het dragen van maskers reliëf. Op het podium bestaat Myrto’s team uit de veelzijdige zangeres Kristia Michael en leden van Ensemble Modelo62.

Daarnaast klinkt er ook werk van de artiesten die deel uitmaken van het collectief iii.
iii is een platform voor interdisciplinaire kunst, technologie en performance in Den Haag, gericht op een gemeenschappelijke benadering. De naam staat voor ‘instrument inventors initiative’.

Ensemble Modelo62

Altijd als eerste op de hoogte?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

U ontvangt regelmatig programmanieuws en mooie aanbiedingen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten